Thanks Thanks:  4
Likes Likes:  6
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 24

Topic: Forum maintenance

  1. #11
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    1,452
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    I can see the smilies and they don't seem to work



    But luckily i have my own

  2. #12
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    1,452
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    I also noticed that if you reply to a thread, then go to "New Posts", your post hasn't been updated there, you have to go to the actual thread.

  3. #13
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Orlando, FL
    Posts
    19,232
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    Reply with Quote not working for me, either. And no smilies. I can see Thanks and Likes.






    Midlife: when the Universe grabs your shoulders and tells you Im not messing around, use the gifts you were given.

  4. #14
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Orlando!
    Posts
    15,064
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    One other thing - the usual short-cuts for putting text in bold, italics, etc, is also missing. Hope it can all be restored easily.

  5. #15

    Default

    Quote Originally Posted by Catlady View Post
    Can see the "Thanks" and "Likes" but when I click on it nothing happens.....also all the "smilies" have gone!
    test

    Thanks for letting me know. It seems double clicking reply with quote works, smilies when you manually type them in
    The rest doesn't seem to work. I'll check it out asap.

  6. #16
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Northampton
    Posts
    3,601
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    Thanks for your efforts, I've noticed that while the formating buttons have gone the code for them still works fine, so a [B] will still give you bold text etc.
    5 Trips to Florida, Christmas in LA, Disneyland Paris and odd days here and there.

    All my trip reports are now HERE.


  7. #17

    Default

    Hi All,

    I think I've got it sorted, I've been playing around with a clone version on a test system and it appears to be a php version.

    I'll try and do this within the next 30-40 minutes, once again sorry about the trouble. The forum may be down for 10-15 minutes etc.

    Update, it must be something else. I'll sort it in the morning.

    Stephen
    Last edited by stephen.l; 13-11-2017 at 01:34 AM.

  8. #18

    Default

    Hi all,

    Just a quick update, I've sorted all the above problems out, sorry about the huge delay.

    Regards,
    Stephen

  9. #19
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Orlando, FL
    Posts
    19,232
    Mentioned
    0 Post(s)

    Default

    The Thank and Like buttons are showing for me, but not working. Smilies and other links seem to be working.






    Midlife: when the Universe grabs your shoulders and tells you Im not messing around, use the gifts you were given.

  10. #20

    Default

    Thanks Susan for letting me know, I forgot about that, ok it should work now.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •